Routebeschrijving (zie afbeelding onder)

Vanaf de A 77:
Ga bij de stoplichten linksaf richtingBoxmeer. Neem de eerste afslag op de eerste rotonde en volg de weg 'Duifkruid'.
Op het einde van de weg gaat u rechtdoor het zandpad op en u volgt deze tot u op de Hoge Startwijk uitkomt.
Steek over en blijf aan dezelfde kant van de snelweg. Volg het zandpad genaamd 'het Ven'. De praktijk is bij de eerste woning aan uw rechterkant (zie afbeelding beneden).

Vanaf de A 73:
Ga bij het verlaten van de snelweg richting Boxmeer. Rijd rechtdoor en neem de tweede afslag op de rotonde (richting centrum).Ga de eerste weg links (de 'Graafse Weg').
Dit is nogvoorde spoorwegovergang. Blijf deze weg volgen tot u een spoorwegovergang aan uw rechterzijde ziet (eerste weg rechts).
Steek daar de spoorbaan over en volg de weg naar links. U bevindt zich op de 'Parallel Weg'. Volg deze weg en rijd Boxmeer uit.
Neem de eerste zandweg naar rechts (het 'Ven') en rijd deze uit tot u nummer 13 aan uw linkerzijde ziet (zie afbeelding beneden).

Openbaar vervoer:
U kunt Boxmeer per trein bereiken (tweemaal per uur stopt een trein op station Boxmeer). Vanaf het station kunt u middels buslijnen 84 en 684, en buurtbus lijn 238, de hoofdingang van het Maasziekenhuis bereiken. Buslijn 84 rijdt de gehele week.

U kunt vervolgens te voet de praktijk bereiken door achter het ziekenhuis de verharde wegen op het industrieterrein te volgen tot aan de 'Startwijk' (zie afbeelding) en daar linksaf onder het viaduct door te gaan.
Dit is een wandeling van 5 tot 10 minuten. U kunt ook te voet van het Station Boxmeer naar de praktijk wandelen. Dit kost u 20 - 25 minuten.
U kunt uiteraard ook de regiotaxi nemen (klik de link).

Navigatie en wegblokkade:
De Hoge Startwijk is tijdelijk afgesloten bij het viaduct van de A 77. De meeste navigatiesystemen sturen u tot aan de verkeerde kant van het viaduct (via Beugen). Om te voorkomen dat u fout rijdt kunt u het beste eerst het adres 'Floralaan 105' intoetsen als u via de A 73 komt, of 'Duifkruid' als u via de A 77 komt. Daarna 'Hoge Startwijk 13'.