eHealth

Middels diverse online modules kunt u als aanvulling op uw therapie specifieke leertrajecten en/of vragenlijsten doorlopen. Ik werk met de online provider Embloom. Deze provider beschikt over een ruim assortiment aan op maat gesneden eHealth content.

Zo kan onder andere gebruik gemaakt worden van zelfhulpmodules, psycho-educatie, oefeningen, vragenlijsten en dagboeken.

Modules behandelen bijvoorbeeld de thema's angst en paniek, burn-out, piekeren, rouwverwerking, slaapproblemen en depressie. Hierbij is elke module opgebouwd volgens een vaste indeling met informatie, vragenlijsten en oefeningen.

In overleg kunnen specifieke doelen klaargezet worden in de digitale omgeving. U krijgt dan een unieke inlogcode per beveiligde mail toegestuurd. Hiermee kunt u dan vanuit uw thuissituatie rustig de tijd nemen om met de modules, vragenlijsten of andere content aan de slag te gaan.

U komt in het cliëntendeel middels deze link; Embloom homepage

Een andere veel gebruikte vorm van eHealth in deze praktijk is de toepassing van reflectieverslagen. Hierin geeft u een beknopte reflectie van de behandelsessie die u voorafgaand aan de volgende sessie digitaal aanlevert.