Aanmelding

Update: 23-01-2024

Een verwijzing van een medicus (zoals uw huisarts) is altijd nodig om uw behandeling vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar. Indien u de behandeling volledig zelf betaalt, is een verwijzing van de huisarts niet nodig.

Voordat er een intake plaats vindt zal er kort telefonisch contact zijn om te onderzoeken of ik iets voor u kan betekenen.

Op dit moment heb ik geen plek voor nieuwe cliënten. U kunt uw zorgverzekeraar vragen om mee te zoeken naar een praktijk die wel plek heeft voor nieuwe cliënten.

Aanmelden via huisarts:
Uw huisarts kan u rechtstreeks, schriftelijk, bij Psychotherapiepraktijk Frowein aanmelden. De huisarts kan een eigen aanmeldingsformulier gebruiken. Ik zal na aanmelding contact met u opnemen. Uiteraard kunt u voor uw aanmelding telefonisch contact met mij opnemen om samen te onderzoeken of aanmelding zin heeft (zie tabblad contact).

Zelf aanmelden:
U kunt telefonisch contact opnemen met Psychotherapiepraktijk Frowein:
06-16080661. Indien u de voicemail krijgt, spreek uw naam en telefoonnummer in en ik bel u terug. Mocht het tot een aanmelding komen, maak ik een beveiligd email account aan zodat we ook beveiligd (bestanden) kunnen mailen.