Aanmelding

Een verwijzing van een medicus (zoals uw huisarts) is altijd nodig om uw behandeling vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar. Indien u de behandeling volledig zelf betaalt, is een verwijzing van de huisarts niet nodig.

Voordat er een intake plaats vindt zal er kort telefonisch contact zijn om te onderzoeken of ik iets voor u kan betekenen.

Op dit moment heb ik geen plek voor nieuwe cliënten. Ik hanteer geen wachtlijst. U kunt uw zorgverzekeraar vragen om mee te zoeken naar een praktijk die wel plek heeft voor nieuwe cliënten.

Aanmelden via huisarts:
Uw huisarts kan u rechtstreeks, schriftelijk, bij mijn praktijk aanmelden. De huisarts kan een eigen aanmeldingsformulier gebruiken. Ik zal na aanmelding contact met u opnemen. Uiteraard kunt u voor uw aanmelding telefonisch contact met mij opnemen om samen te onderzoeken of aanmelding zin heeft (zie tabblad contact).

Zelf aanmelden:

In verband met de nieuwe privacy wetgeving werken wij niet meer met het online aanmeldingsformulier. Aanmelding geschiedt nu na telefonisch contact. Via het onderstaande mailadres kunt u een telefonische afspraak plannen. U kunt dan via beveiligd mailen een aanmeldingsformulier ontvangen.    frowein@psychotherapieboxmeer.nl